طرز تهیه شیرینی لقمه سیب

مواد لازم:

سیب  یک کیلو تخم مرغ  3عدد پودر شکر  2پیمانه مارگارین یا کره  50گرم وانیل  یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک  مقداری روغن برای سرخ کردن  به مقدار لازم آرد  5/1 پیمانه نشاسته  2قاشق سوپ‌خوری آب لیمو  2قاشق سوپ‌خوری آب سرد  2قاشق سوپ‌خوری رنده‌ی لیمو  یک قاشق چای‌خوری پودر شکر و پسته  به مقدار لازم بیکینگ پودر  2قاشق چای‌خوری دارچین  1قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر این شیرینی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ را اضافه کرده و پس از آن آب لیمو و آب را به مخلوط بیافزایید. نشاسته، آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مایهی تخم‌مرغ و کره اضافه نمایید.حال خمیر آماده است.

سیب‌ها را از ارتفاع یا عرض برش دهید (هر برش به قطر نیم ساعت). سپس آنها را خشک کنید. برش های سیب را داخل دارچین زده و در خمیر آماده شده فرو ببرید و در روغن داغ سرخ کنید.

روغن اضافه‌ی سیب‌های سرخ شده را گرفته و پس از آن روی آن‌ها پودرقند و پسته بپاشید.

ماه منیر نوری- متخصص آشپزی

/ 0 نظر / 10 بازدید