طرز تهیه استک و باربی کیو

طرز تهیه استیک مرغ

مواد لازم: ماهیچه مرغ: 8 تکه ، آرد سفید: به مقدار لازم ، تخم مرغ: 3 عدد، آردسوخاری: به مقدار لازم ، روغن برای سرخ کردن ، کاهو و گوجه فرنگی برای تزیین.
مواد لازم برای مزه دار کردن: پوست لیموترش: مقداری ، لیموترش تازه: 3 عدد، فلفل دلمه ای: 4 عدد، تخم کرفس: یک قاشق چایخوری ، برگ بو: یک عدد، خردل: یک قاشق مرباخوری ، فلفل سفید: مقداری ، پایرکا مقداری.
مواد لازم برای سس ماست: ماست ساده: یک پیمانه ، خامه: 2 قاشق غذاخوری ، تره ساتوری شده: یک قاشق غذاخوری ، آبلیمو: یک قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل سفید: به میزان لازم ، فلفل قرمز: به میزان لازم ، آویشن: به میزان لازم ، پیازچه خرد شده: برای تزیین.
طرزتهیه: ابتدا ماهیچه ها را دو برش گلبرگ مانند از طرفین قسمت بالا می دهیم و آن را به مدت یک ساعت در مواد مزه دار کردن قرار می دهیم ، سپس دانه دانه در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم. در روغن داغ سرخ می کنیم. مدت پخت باید 7 تا 8 دقیقه با شلعه ملایم انجام پذیرد. سپس مرغ ها را روی برگ کاهو قرار داده و روی آن را با گوجه فرنگی تزیین می کنیم. تمامی مواد سس ماست را نیز با هم مخلوط کرده و با استیک مرغ سرو می کنیم.

باربی کیو
مواد لازم: مرغ یک عدد- پیازچه سرخ شده دو قاشق سوپخوری- سیر رنده شده یک قاشق سوپخوری- عسل یک قاشق سوپخوری- زنجبیل یک قاشق چایخوری- آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری- سس سویا 2 قاشق سوپخوری- فلفل سیاه یک قاشق چایخوزی- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه
مرغ را به قطعات یک دست برش داده و در یک کاسه پیازچه، سیر، عسل، زنجبیل، آب لیموی تازه، سس سویا، فلفل سیاه و نمک با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را حدود 4 الی 5 ساعت در این سس بخوابانید. سپس مرغ ها را به سیخ بکشید و روی کباب پز قرار دهید. این کار را می توانید با گوشت فیله نیز انجام دهید.

/ 1 نظر / 13 بازدید
نجلا

ی