اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٥/۱٤

مواد لازم:

شیر پاستوریزه بیستون                       300 سی‌سی

آب                                           300 سی‌سی

چای کیسه‌ای                              2 عدد

هل سبز ( پودر شده )                  1 قاشق غذاخوری

دارچین                                      نصف قاشق مرباخوری

شکر                                        به میزان دلخواه

 طرز تهیه :

شیر و آب را در قابلمه کوچک گرم کنید تا بجوشد سپس چای کیسه ای را اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا زمانی که رنگ دلخواه را بگیرد ( این کار یکی دو دقیقه طول می کشد ) سپس شیر چایی را از صافی رد کنید و اگر دوست داشته باشید میتوانید با شکر میل کنید . از چای خشک هم میتوان استفاده کرد که باید حدود 2قاشق جای خوری چای خشک را به جای چای کیسه ای در شیر و آب بریزید.

این چای به علت دارا بودن شیر و دارچین علاوه بر دارا بودن خواص چای دارای ویتامین و پروتئین خوبی میباشد . که به علت طعم خاص آن مورد پسند کودکان است.

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: