اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٥/۱٤

مواد لازم:

شیر بیستون :  450 میلی لیتر

خامه بیستون : 250 گرم

زرده تخم مرغ: 3 عدد

شکر : 100 گرم

پودر فندق : 100 گرم

وانیل : کمی

پودر ژله : 4 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

پودر ژله را با کمی شکر ونصف استکان آب سرد و شیر  روی بخار قرار میدهیم و می گذاریم رقیق شود . شکر را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا از آن بخار بلند شود و بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم پودر ژله حل شده را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا کاملاً سرد شود .

خامه زده شده را با پودر فندق مخلوط می کنیم و به مواد قبلی  اضافه میکنیم و در یخچال قرار میدهیم تا خوب خود را بگیرد و بعد از سفت شدن آن ، میتوانیم آن را تزئین کنیم.

اگر شما تولدی در پیش داشته باشید میتوانید با پختن یک کیک ساده و استفاده از این کرم فندق خوشمزه برای تزئین کیک ،  کیکی خوش طعم و سالم داشته باشید .

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: