اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٥/۱٤

مواد لازم :

کره پاستوریزه بیستون             60 گرم

شیر پاستوریزه بیستون             یک سوم پیمانه

شیر خشک                            یک پیمانه

پودر کاکائو                             یک سوم پیمانه

پودر قند                                یک دوم پیمانه

وانیل                                    یک هشتم قاشق چای خوری

 
طرز تهیه :  

کره را در تابه کوچکی آب کنید . سپس پودر کاکائو ، وانیل ، شیر خشک و شیر تازه را اضافه کرده روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی حدود 10 دقیقه مرتب هم بزنید تا حالتی که مایع کم کم از ظرف جدا گردد و کمی سفت شود . 2-3 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود . بعد تافی آماده شده را در کیسه ماسوره ی ستاره ای بریزید و در یخچال قرار دهید تا تافی ها سفت شود .

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: