اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٥/۱٤

مواد لازم :

کره پاستوریزه بیستون              75 گرم

پنیر خامه ای بیستون               75 گرم

آرد سفید                             200 گرم

زرده تخم مرغ                         3 عدد

آبلیمو                                  1 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای میان شیرینی :

شکر                                5 قاشق سوپ خوری

 دارچین                            1 قاشق سوپ خوری

گردو خرد شده                    100 گرم

زرده تخم مرغ                     1 عدد

زعفران حل شده                1  قاشق چای خوری

 
طرز تهیه :  

کره و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا حالت کرمی پیدا کند ، آبلیمو و زرده تخم مرغ را بیافزایید . آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم درست شود خمیر را در ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید . خمیر را روی سطح صافی که آرد پاچیدید به ضخامت نیم سانت به شکل دایره ای باز کنید و آن را به صورت مثلثی برش دهید . از مواد داخل شیرینی که قبلاً با هم مخلوط کردید روی سطح خمیر بریزید سپس از قسمت پهن انتهایی خمیر را به صورت سه گوش ببندید .

خمیر آماده را داخل سینی فر چرب شده قرار دهید . مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را روی شیرینی ها بمالید و در فری که قبلا با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به رنگ طلایی روشن درآید .

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: