اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٥/۱٤

مواد لازم :

 

شیر پاستوریزه بیستون یک دوم پیمانه
کره پاستوریزه (
بیستون ) 60 گرم
وانیل شکری 3 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 3 عدد
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
شربت قند 1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
بیسکویت 120 گرم
آب 1 قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه : 

ایتدا آب را داخل یک کاسه کوچک بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه بماند تا نرم شود ، پس از آن شیر کره و وانیل را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید ، سپس این مواد را آرام بهم زنید تا شیر گرم و کره در آن حل شود . آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملاً حل شود ، پس از آن بگذارید این مایه خنک شود و چند بار هم بزنید تا سفت نشود . پس از این مرحله سفیده ها را در کاسه بزرگی ریخته و بهم بزنید تا کاملاً سفت شود سپس پودر شکر را به سفیده ها اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که رنگ مایع تان کاملاً غلیظ شود ، در این حین آبلیمو را به آن اضافه کنید و بمدت 30 ثانیه دیگر بهم بزنید . پس از آن مخلوط شیر را که حنک شده به آرامی به مواد اضافه کنید . در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیار نداشته باشید مواد را در ظرف پلاستیکی گودی بریزید و آن را در فریزر یا درجه بالا قرار دهید . بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت می‌شود . در این هنگام آن را از فریزر خارج نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود و پس از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید . سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را در داخل فریزر با درجه کم بگذارید . برای تزئین می‌توانید از گیلاس و یا ویفر استفاده کنید .

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: