اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٥/۱٤

مواد لازم :

کره پاستوریزه (بیستون ) 120 گرم
خامه پاستوریزه شیرین شده  (
بیستون )300 گرم
پنیر خامه ای پاستوریزه (
بیستون ) 300 گرم
بیسکویت ساده پودر شده 250 گرم
آب سرد یک سوم پیمانه
پودر ژلاتین 5/2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه یک چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
تمشک 250 گرم
 
طرز تهیه :  

قالب کمر بندی به قطر 23سانتی متر را چرب کنید پودر بیسکویت را به خوبی با کره مخلوط کرده ، درون قالب بریزید و کاملاً با پشت قاشق فشرده کنید به طوری که کف و دیواره ی ظرف پر شود . سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود . تمشک را با دو قاشق شکر در مخلوط کن بریزید ، پوره نمایید و از صافی رد کنید تا صاف و یک دست شود .
آب سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به طریقه‌ی بن ماری ژلاتین را حل کنید . پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید خامه‌ی شیرین را نیز با هم زن برقی بزنید تا فرم بگیرد سپس با نیمی از ژلاتین به مخلوط فوق بیفزایید .پوره‌ی تمشک را با باقی مانده ژلاتین مخلوط کنید ، در نهایت از هر دو ، داخل قالب بریزید و به صورت دورانی مخلوط را به هم بزنید . قالب را به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد . سپس با خامه فرم گرفته و تمشک روی آن را تزئین کنید .

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: