اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٦/۱٦
سوال : با سلام
لطفاً طرز تهیه استک و باربی کیو را توضیح دهید.
با تشکر
پاسخ : طرز تهیه استیک: در تهیه استیک مهمترین کار برش زدن است. برشهای گوشت انواع مختلفی دارد: فیله، راسته، کتف و غیره، هر کدام مواد و مصرف خاصی دارند. استیک آموزشی این جلسه فیله است، البته استیک را می توان از راسته (گوسفند یا گاو) نیز تهیه کرد، اما ما از فیله استفاده می کنیم چون نرمتر و لطیفتر از راسته است. طرز تهیه: ابتدا قسمتهایی از فیله را که حالت پاره پاره دارد جدا می کنیم، چنانچه روی گوشت رویه سفیدی به نام خز باشد آن را جدا می کنیم سپس گوشت را به قطر یک سانتیمتر تا انتها برش می زنیم سپس با استیک کوب، تکه های گوشت را می کوبیم و روی آن را با سس سویا و سس خردل کاملاً مالش می دهیم (۳ الی ۴ ساعت لازم است تا سس کاملاً در گوشت نفود کند)، از آنجا که سس سویا شور می باشد به مقدار کم نمک به گوشت می زنیم، سپس فلفل هم به آن می زنیم. نعناع را خرد کرده و تکه های گوشت را داخل آن می ریزیم (تا نعناع به تکه های گوشت بچسبد). معمولاً استیکها را داخل چدن سرخ می کنیم ولی چون نعناع به چدن می چسبند آن را با ماهی تابه مخصوص پن فراین کردن، سرخ می کنیم.

طرز تهیه استیک مرغ

مواد لازم: ماهیچه مرغ: 8 تکه ، آرد سفید: به مقدار لازم ، تخم مرغ: 3 عدد، آردسوخاری: به مقدار لازم ، روغن برای سرخ کردن ، کاهو و گوجه فرنگی برای تزیین.
مواد لازم برای مزه دار کردن: پوست لیموترش: مقداری ، لیموترش تازه: 3 عدد، فلفل دلمه ای: 4 عدد، تخم کرفس: یک قاشق چایخوری ، برگ بو: یک عدد، خردل: یک قاشق مرباخوری ، فلفل سفید: مقداری ، پایرکا مقداری.
مواد لازم برای سس ماست: ماست ساده: یک پیمانه ، خامه: 2 قاشق غذاخوری ، تره ساتوری شده: یک قاشق غذاخوری ، آبلیمو: یک قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل سفید: به میزان لازم ، فلفل قرمز: به میزان لازم ، آویشن: به میزان لازم ، پیازچه خرد شده: برای تزیین.
طرزتهیه: ابتدا ماهیچه ها را دو برش گلبرگ مانند از طرفین قسمت بالا می دهیم و آن را به مدت یک ساعت در مواد مزه دار کردن قرار می دهیم ، سپس دانه دانه در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم. در روغن داغ سرخ می کنیم. مدت پخت باید 7 تا 8 دقیقه با شلعه ملایم انجام پذیرد. سپس مرغ ها را روی برگ کاهو قرار داده و روی آن را با گوجه فرنگی تزیین می کنیم. تمامی مواد سس ماست را نیز با هم مخلوط کرده و با استیک مرغ سرو می کنیم.

باربی کیو
مواد لازم: مرغ یک عدد- پیازچه سرخ شده دو قاشق سوپخوری- سیر رنده شده یک قاشق سوپخوری- عسل یک قاشق سوپخوری- زنجبیل یک قاشق چایخوری- آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری- سس سویا 2 قاشق سوپخوری- فلفل سیاه یک قاشق چایخوزی- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه
مرغ را به قطعات یک دست برش داده و در یک کاسه پیازچه، سیر، عسل، زنجبیل، آب لیموی تازه، سس سویا، فلفل سیاه و نمک با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را حدود 4 الی 5 ساعت در این سس بخوابانید. سپس مرغ ها را به سیخ بکشید و روی کباب پز قرار دهید. این کار را می توانید با گوشت فیله نیز انجام دهید.

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: