اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٦/۱٦

مواد لازم
برنج 3 پیمانه

پیاز سرخ شده نصف پیمانه

قارچ 150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)

زرده تخم مرغ 3 عدد

بادمجان 3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود

ماست 1 پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)

روغن مایع نصف پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی


طرز تهیه
برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا" یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( 2 قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا" صاف می کنیم و فشار می دهیم

قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا" پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: