اموزش
صفحات وبلاگ
نویسنده: گل بنفش - ۱۳۸٧/٦/٩

مواد لازم :

خرچنگ      5عدد
آب            به مقدار لازم
سرکه       3قاشق سوپخوری
نمک       به میزان لازم
فلفل قرمز        2/1 قاشق چایخوری
سس شبت        مقداری

طرز تهیه :

کرفس ها را به چهار قسمت تقسیم کنید . خرچنگ ها را با مقداری آب و سرکه و کرفس و کمی نمک وفلفل قرمز 10 الی 15 دقیقه می جوشانیم . خرچنگ بعد از جوشیده شدن تغییر رنگ میدهد وقرمز رنگ می شود . پوسته آن رامی گیریم و گوشت داخلآن راخارج می کنیم . گوشت های خرچنگ را خرد می کنیم . گوشت رادر سس شبت بغلطانید و دردیس بریزید و اطراف آن رابه دلخواه تزئین کنید . ( سس شبت را مطابق دستور سسشبت در کوکتل میگو تهیه نمائید .)

کدهای اضافی کاربر :


نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: